Dame som smiler

Sunne tenner hele livet ut | Råd og veiledning

Å opprettholde sunne tenner og en god munnhelse gjennom hele livet er en viktig del av din generelle helse og velvære. Vi hos Grünerløkka Tannhelsesenter jobber hver dag for å tilby pasientene vår god pleie og informere om tannhelse. God tannhelse gir deg ikke bare et strålende smil, men det kan også forhindre smertefulle tannproblemer i framtiden og bida til bedre generell helse. 

Målet vårt er god tannhelse for alle

Vi på Grünerløkka Tannhelsesenter jobber hver dag for at pasientene våre skal få tannbehandling og omsorg av beste kvalitet. Vi vet godt viktigheten av sunne og sterke tenner, og ønsker å hjelpe deg som pasient med å oppnå og opprettholde en god tannhelse gjennom hele livet. Vi har forståelse for at hver pasients tannhelsebehov er ulike og unike. Derfor tar vi oss tid til å lytte til deg, dine bekymringer og eventuelle mål, før vi tilpasser behandlingen din i tråd med det vi sammen kommer frem til. Vår personlige tilnærming sikrer at du får den omsorgen og tannbehandlingen som passer best for nettopp deg.

Vi tar vare på smilet ditt

Vi vet at forebygging er nøkkelen til å opprettholde sunne tenner. Her på tannhelsesenteret vårt på Grünerløkka jobber vårt erfarne team med tannleger og tannpleiere tett sammen. Vi bruker god tid på å gi deg som pasient grundig veiledning om god munnhygiene og tannpleiepraksis, slik at du selv kan ta godt vare på tennene dine på hverdagsbasis. Videre er regelmessige tannlegebesøk for kontroller og rensing også en viktig del av den forebyggende tannpleien. Her kan èn gang i året være et godt utgangspunkt. Vi er klar over at mange mennesker opplever tannlegeskrekk, altså angst og frykt knyttet til tannlegebesøk. Som vårt bidrag for å minske dette hos våre pasienter legger vi til rette for en komfortabel og trygg atmosfære på tannhelsesenteret vårt. Vi håper at dette skal bidra til at flere oppsøker hjelp regelmessig. 

Smilende kvinne

Sunne tenner, hele livet ut

For å opprettholde sunne tenner og en god munnhelse livet gjennom har vi en enkel huskeliste du kan ta utgangspunkt i. Først og fremst må du ha gode rutiner på hverdagsbasis. Vi anbefaler å børste tennene to ganger daglig, samt at du benytter deg av tanntråd minst en gang om dagen. En annen ting du kan være obs på i hverdagen er at det hjelper også å unngå ovedrevet inntak av sukkerholdige matvarer, og spesielt drikkevarer. Dette vil også ha positivt utslag på den generelle helsen din på flere måter. Til slutt vil vi anbefale at du besøker tannlegen din regelmessig, vi er lett tilgjengelige som en sentral tannlege i Oslo. Hos oss vil du få de rådene og den oppfølgingen du trenger for sunne tenner som skal være med deg hele livet.

Ofte stilte spørsmål