Tannleger hos Grünerløkka tannhelsesenter

Grünerløkka Tannhelsesenter | Din lokale tannlege som ser hele deg

Tannhelsen er en viktig del av din generelle helse. Derfor er det viktig for oss som tannleger å se hele deg. Hos oss skal du føle seg sett og ivaretatt som et helt menneske i en trygg og behagelig atmosfære. Vi byr gjerne på en kopp kaffe eller te å senke skuldrene til om du liker å være tidlig ute. 

 

Din lokale tannlege på Grünerløkka

Vi på Grünerløkka Tannhelsesenter er en tannlegeklinikk med sentral beliggenhet i Oslo. Vi har opparbeidet oss erfaring gjennom 20 års praksis som tannlege på Grünerløkka. Vi har en oral kirurg som blant annet fjerner visdomstenner. I tillæg har vi også en tannkjøttspesialist som har lang erfaring med behandling av sykdommen periodontitt, altså betennelse i tannkjøttet. I tillegg til spesialfeltene våre har vi tannleger som utfører allmennpraksis på klinikken vår. Kompetanse er et stort fokus hos oss, og det er viktig for oss at teamet vårt alltid er faglig oppdatert. 

En personlig tannlege i Oslo

For oss er det viktig å bevare identiteten vår, i og med at vi er en liten, personlig klinikk som ikke er en del av en større kjede. Dette på tross av at vi er et tannhelsesenter midt i Oslo by. Vi tror at dette er mye av grunnen til at vi har kunnet opprettholde praksisen vår i nå 20 år. Nettopp fordi at vi er en liten og personlig klinikk hvor pasientene våre føler seg sett og ivaretatt. Dette skaper personlige og trygge relasjoner til pasientene våre, som fortsetter å komme tilbake til klinikken vår. Klinikken vår er unik på området når det kommer til høy kvalitet på behandling i kombinasjon med solid oppfølging av pasienter. 

Oslo

Med tannhelse i fokus

Her på Grünerløkka Tannhelsesenter er det tannhelsen og kundebehandlingen som kommer først. Det er det som står i fokus hos oss. Vi har også gunstige priser, og rabatter for heltidsstudenter, pensjonister fra og med 67 år og for de som er 100% uføretrygdet. Vi har også en stor fordel når det kommer til kommunikasjon med et mangfold av pasienter, da vi har flere ansatte med ulike språkbakgrunner. Dette er i mange tilfeller fordelaktig med tanke på trygghet gjennom kommunikasjon med pasientene.

Hos oss har vi i tillegg ansatte som snakker flytende engelsk, spansk, portugisisk, italiensk, fransk, vietnamesisk og dansk. På google har vi per nå en rating på 4,9 av 5, og det er ikke uten grunn. Disse poengene er basert på anmeldelser fra nært 100 pasienter, og er derfor et tydelig bevis på at pasientene våre er fornøyde. Og ingenting gjør oss gladere enn det. Velkommen skal du være til oss, ditt lokale og personlige tannhelsesenter midt i på Grünerløkka. 

Ofte stilte spørsmål