Grünerløkka Tannhelsesenter

Grünerløkka Tannhelsesenter ble etablert i 2003, og er en klinikk med allmennpraktiserende tannleger, tannhelsesekretærer, tannpleier, tannkjøttspesialist og kjevekirurg.

Vi ønsker å skape en klinikk med høy faglig kompetanse, trivelige lokaler hvor pasienten kan føle seg godt tilpass og trygg.

Vi byr gjerne på en kopp kaffe eller te hvis du er litt tidlig ute.

Når du velger oss har du funnet en tannlege du kan stole på. Vi har et fokus på at våre pasienter skal føle seg ivaretatt, og får den beste behandlingen Oslo har å tilby.

Vi holder til sentralt på Grünerløkka i Oslo. Våre tannleger tilbyr en rekke behandlinger som dekker de aller fleste behov du skulle ha.

Grünerløkka Tannhelsesenter
Grünerløkka Tannhelsesenter

Smertefri og trygg behandling

Vårt kontor er utstyrt med det mest moderne av instrumenter og utstyr, og alle våre ansatte fokuserer på at pasientene våre skal ha en god opplevelse. Dette innebærer å være oppmerksom på individuelle behov, og sørge for en god kommunikasjon. Om du for eksempel skulle ha tannlegeskrekk, vil vi ta høyde for dette i vår behandling.

Sentralt og lett tilgjengelig

Vi er et multikulturelt tannhelsesenter, og har muligheten til å kommunisere med våre pasienter på norsk, dansk, engelsk, spansk, italiensk, portugisisk, fransk og vietnamesisk.

Julie Huru
Julie Huru
Read More
Man er i trygge hender, de bryr seg om kundene, finner beste løsning, samarbeider godt seg imellom og holder til på beste Løkka:)
Kari Melbye
Kari Melbye
Read More
Kjempegod hjelp til overnervøs godt voksen dame med krykke som fikk god hjelp til å komme opp og ned trappen. Gleder meg til å se dere igjen!
Arnfinn Heller Hansen
Arnfinn Heller Hansen
Read More
Superpositiv opplevelse hos Andrea i dag. Første gang hos henne og dette tannlegesenteret men her blir man møtt med store smil, herlig humor og flotte mennesker på hele klinikken.
Kari Berg
Read More
Veldig fornøyd med Lisa, hadde en annen tannlege før som jeg var fornøyd med men når jeg kom til Lisa forsto jeg at hun var mer oppdatert så jeg er veldig fornøyd.
Line Schibstad
Read More
Dette er ekte tannspa! Alle som jobber på Grünerløkka tannhelsesenter er hyggelige og profesjonelle. Jeg går alltid derfra med en følelse av å ha vært i de beste hender. Lisa har vært min tannlege i mange år og jeg setter så pris på hennes kunnskap og gode humør!
Emilie Garnes
Read More
Utrolig rask, trygg og smertefri trekking av visdomstenner! Har tatt alle 4 i 3 omganger hos Ulf og det har gått supersmidig hver gang
Lene Martinsen
Read More
Lisa er den beste tannlegen jeg har hatt. Hun er utrolig hyggelig, har masse omtanke for sine kunder og er en veldig dyktig tannlege.
Ingvild Hagevik
Read More
Tror det er her alle de hyggeligste tannlegene i Norge har havnet. Utrolig flinke teknisk, og like flinke på å ivareta de som er litt nervøse. De tar deg også seriøst når du har vondt, eller har spørsmål. Jeg flytter litt lenger unna tannlegen om noen måneder, men tar heller reiseveien enn å bytte tannlege! Kan anbefales på det aller varmeste!
Bente Øvrebø
Read More
Har hatt tannlege her en stund. Også møtt flere av de andre behandlerne (utenom min faste). De er dyktige på service og har det som fremstår som dyktig personell (både tannlegene og pleierne). Hyggelige, renslig lokale og tilpasningsdyktige. Ingenting å utsette.
Lotte Kosberg
Read More
Utrolig hyggelige folk og ekstremt gode i jobben sin! Kom inn for å trekke en tann og 1t senere var både tannen ute, grundig rens av tannstein og alt gjort. Hyggelig priser er det også.
Previous
Next

Direkteoppgjør med HELFO

Noen pasienter kan ha krav på støtte fra HELFO for sin tannbehandling. Støtten trekkes automatisk fra behandlings beløpet, så du som pasient betaler kun mellomlegget.

For at tannlegen kan vurdere om en pasient har krav på støtte fra HELFO må det gjøres en grundig undersøkelse av munnhulen, tenner og kjever.Tannlegen ser også på den generelle helsestatus og eventuelle medisinliste.

Noen sykdommer gir automatisk krav på støtte hvis der kan fremlegges dokumentasjon fra legen eller sykehus. Andre sykdommer diagnostiserer tannlegen når du kommer til undersøkelsen.

Alle vår tannleger og vår tannpleier er godt kjent med HELFOs regler og vi garanterer at du får den støtten du har rett til.

Tannlege og pasient ved Grünerløkka Tannhelsesenter