Tannbleking i Oslo: 

Tannbleking er en prosess som lysner fargen på tennene. Dette gjøres ved hjelp av spesielle blekemidler som er designet for å være tannvennlige, samtidig som de effektivt reduserer misfarging og flekker på tennene.

Prosessen for tannbleking i Oslo

Tannblekingsprosessen starter vanligvis med en konsultasjon der tannlegen vil vurdere tennenes tilstand og diskutere de forventede resultatene av behandlingen. Deretter tas det et avtrykk av tennene som brukes til å lage individuelt tilpassede blekeskinner. Disse skinnene er formet etter tennene dine, noe som sikrer at blekemiddelet fordeles jevnt over tennenes overflate.

Blekeskinnene fylles deretter med et blekemiddel, som vanligvis er en gel, før de settes på tennene. Skinnene skal brukes noen få timer hver dag i en anbefalt periode. Det er også et alternativ å sove med skinnene på. I denne perioden vil blekemiddelet virke på tennene og redusere misfarging.

Varigheten av resultatet

Det er viktig å merke seg at tannbleking ikke er en permanent løsning. Resultatene kan vare fra ett til fire år, avhengig av individuelle spise-, drikke- og røykevaner. For eksempel kan vaner som å drikke rødvin eller kaffe, eller røyking, redusere varigheten av de hvite resultatene.

Noen personer kan oppleve isinger og økt følsomhet i tennene under eller etter behandlingen. Hvis dette skjer, er det viktig å informere tannlegen din som kan vurdere om behandlingsplanen bør justeres eller avsluttes avhengig av symptomene.

Oppfølging av tannbleking

Etter fullført tannbleking i Oslo, vil tannlegen gi råd om hvordan man kan opprettholde resultatene så lenge som mulig. Dette kan inkludere anbefalinger om munnhygiene og kosthold, samt informasjon om eventuell oppfølgingsbehandling som kan være nødvendig for å opprettholde et lyst smil.

Tannbleking i Oslo gir en mulighet for individuell tilpasning av behandlingen til pasientens behov og forventninger. Med profesjonell veiledning og tilpassede blekeskinner, er det mulig å oppnå et lysere smil.

Grünerløkka Tannhelsesenter